Terrazzo

Kompositten Terrazzo består af skærver af marmor og granit. Den bindes sammen med indfarvet Portland Cement - det bedste på markedet. Dertil findes et stort udvalg af farvenuancer i skærverne grundet de forskellige typer marmor og granit der findes.
Terrazzo er et fleksibelt materiale og er traditionelt blevet brugt til gulvbelægning, hvor en blanding af marmorskærver og cement smøres ud over et betongulv. Når det er hærdet, kan den jævne belægning våd- eller tørslibes for et fugefrit, hårdt og holdbart gulv.
Materialet bærer dog mange andre muligheder og kan bruges til at fremstille bordplader, håndvaske, havemøbler, krukker og fontæner. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Fordele ved Terrazzo

  • Terrazzo er fleksibelt og kan have mange praktiske formål, på trods af sin hårde overflade.
  • Materialet har mange muligheder i forhold til farveblandinger, som kan være medvirkende i at give et rum sin helt egen charme.
  • Materialet er velegnet til indendørs brug.

Vær opmærksom på følgende:

Terrazzo tåler ikke syre, skrappe rengøringsmidler og kalkfjerner. Rengøringen bør udføres med en ren, fugtig klud til hverdagen og særlige milde plejeprodukter til hovedrengøringen.
Terrazzo bør ikke have kontakt med stærkt afsmittende farveelementer og bør i så tilfælde tørres af hurtigst muligt.

Lav en forespørgsel

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET