Hvorfor vælge køkkenbordplade i skifer?

En køkkenbordplade i skifer er den ultimative oplevelse af komfort. Skifer er sammenpresset ler og er derfor lagdelt, hvilket skaber den karakterisk kløvede overflade vi kender på skifer, og de smukke ringe i en sleben skiferoverflade. Skiferens lag fordeler lydene fra porcelæn og glas ned i bordpladen, i stedet for ud i rummet. Samtidig besidder skiferen de samme kvaliteter som granit i forhold til varme, brugbarhed og minimum af vedligehold.

En køkkenbordplade i skifer skal behandles grundigt inden brug, da den bløde lersten ubehandlet suger fedt og vand til sig.

Køkkenbordplader i skifer er som standard 15, 20 eller 30 mm. andre tykkelser fås på forespørgsel. Skifer fås med sleben eller kløvet overflade som varierer efter typen af skifer. Den klassiske farve for køkkenbordplader i skifer er antracit, men skifer findes også i grøn og rødlige nuancer.   

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m2 pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.


Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet, se dem her 

Skiferen kan bearbejdes med en almindelig vinkelsliber, og enhver handyman kan derfor nemt selv afkorte og tilpasse en køkkenbordplade i skifer.

 

 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET