Hvorfor vælge Silestone køkkenbordplade?

Silestone

Silestone giver 25 års garanti på materialet, monteret af en fagmand eller stenhugger.

Dette giver dig en større sikkerhed som forbruger.

Læs mere om garantien her

Silestone er en komposit produceret af naturmaterialet; kvarts. Denne komposit er antibakteriel og ridsefast, hvorfor den også er optimal til et køkken hvor der leves og funktionen er i højsædet.

Komposit karakteriseres ved en jævn ensfarvet overflade, hvor alle plader er farvekontrolleret og kvalitets testet efter produktion. Silestone køkkenbordplader er lavet af det bedste komposit i verden.

Silestoneplader er som standard 12, 20 eller 30 mm. Silestone plader produceres med poleret, suede eller Volcano overflade, og med en variation af profilkanter passende til dit køkken.

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m2 pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vi leverer og monterer

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor komposit og natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet. Kontakt os, hvis vi skal lave en løsning til jer.

 

Silestone har produceret forskellige produkter til den rette behandling og pleje, se mere her 

 
Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET