Massiv, urokkelig og med en lang levetid

Massive trappetrin er en tidsløs løsning hvor kun fantasien sætter grænser for design og arkitektur. Massive trappetrin vælges oftest fordi det er en løsning der ikke behøver vedligeholdelse. Det er det mest solide og sikre du nogensinde vil få. Når du vælger en massiv trappe i granit får du en fantastisk slidstærk og hårdfør trappe - fordi granit har nogle særlige egenskaber der gør den særdeles velegnet til trapper. Granit tåler alt hvad moder natur sender ned og holder til dagligdagens ind og ud af huset. Det er praktisk talt uforgængeligt....

...og den fås med en skridsikker overflade

Når du køber en massiv granit trappe hos os får du den med en jetbrændt overflade, også kaldt ”brændt”eller ”flammebrændt”, som gør trappen skridsikker. Granit er særdeles velegnet udendørs fordi det ikke bliver påvirket af klima eller af sur regn.

Vi tilbyder flere forskellige standardløsninger på trin, ½-cirkler osv. Finder du ikke en løsning der passer til dit projekt, så kan vi tilskære standardløsningerne i vores produktion. Går du med et helt specielt projekt, giver vi gerne råd og vejledning samt et fast tilbud til en favorabel pris.

Se vores store udvalg nedenfor, kontakt os eller aflæg vores udstilling i Hillerød et uforpligtende besøg.Vi står klar!

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET