Spar 20% på din nye marmor bordplade frem til d. 31/1-24

 

Hvorfor vælge køkkenbordplade i marmor?

 

Hvor stammer marmor fra?

Marmor blevet brugt som køkkenbordplade igennem århundrede, på de gamle slotte var den lyse marmor en klassiker i køkkenet.

Marmor er en bjergart, der dannes ved en omkrystalliserings process, som bliver udvundet fra bjerge i hele verden. Sydamerika er kendt for deres fine marmorsorter i hhv. Brasilien, Argentina, Ecuador og Venezuela. Det bedste marmor i Nordamerika findes i Alabama, Georgia og Tennessee. Et af verdens mest berømte marmorbrud ligger i Carrara i Italien, hvor der er brudt marmor i over 2.300 år

Marmor er et smukt naturmateriale bestående af krystalliseret kalksten og karakteriseres ved de flotte farver og naturlige åretegninger i pladen. Når du vælger marmor til dit køkkenbord, får du en helt unik og enestående bordplade, som skaber liv og WAUW-faktor i dit køkken. Marmor er blødere og mere porøst end for eksempel granit og komposit, og tåler ikke syre. Marmor vil bære præg af at havde været brugt, der vil naturligt opstå ridser og skjolder som følge af brug. Med den rette behandling og pleje får du en solid køkkenbordplade, som kan holde i mange år frem.

  • Marmor findes i et væld af unikke farvekombinationer og mønstre
  • Marmor holder i mange år med den rette pleje og behandling
  • Brug skærebræt og bordskåner til at beskytte mod ridser og høj varme
  • Tør bordet af med en mikro fiberklud, og sørg for at kaffe, rødvin citron eller lignende derfor ikke har vedvarende kontakt med marmorbordpladen.
  • Marmor er ikke syrefast, og bør derfor behandles før brug

Marmor køkkenbordplader er som standard 20, 30 eller 40 mm. andre tykkelser fås på forespørgsel. Vi har marmor i grøn, hvid, rød, lyserød, brun, grå og meget mere. Marmorplader fås med poleret eller mat poleret overflade til brug i køkkenet anbefaler vi en mat poleret overflade, da denne er mest egnet til køkkenet. Vi producerer køkkenbordplader med en variation af profilkanter som passer til dit køkken. 

Hvorfor kan der være så stor forskel på granit eller marmor?

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m² pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Lav en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde formularen under det produkt du ønsker eller her

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller er entreprenør med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC-maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurderer, hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet, se dem her 

Tåler marmor varme?

Køkkenbordplader i marmor tåler varme, men vær opmærksom på voldsomme temperaturskift. Sæt derfor ikke gryder og pander direkte fra komfuret eller ovnen på en kold marmorbordplade, ej heller bør gryderne stå der i længere tid ad gangen uden bordskåner. Et voldsomt temperaturskifte kan forårsage det naturlige fedtstof i pladen til at trække ud og i værste fald resultere i skjolder, krakeleringer eller brud.

Vi sikrer et af de største udvalg inden for natursten - også marmor. Vi tilbyder marmor i alle priskategorier både de klassiske såvel som helt specielle råplader importeret fra hele verden. 

I vores showroom i Hillerød har vi et bredt udvalg af skønne marmor i alle verdens farver, se for eksempel grøn marmor, rød marmor, hvid marmor, grå marmor, sort marmor og alt hvad der er der i mellem.

Marmor kan bruges alle steder i hjemmet, se for eksempel også marmor på badeværelset, marmor i køkkenet eller marmor på gulvet.  

Marmor er skåret af naturlige kalksten, der består af mineraler, som er dannet gennem flere millioner år i havet. Det er mineralerne, der tilfører marmor forskellige farver og unikke mønstre. Marmor er altid mat i poleringen, og vil med tiden få en flot naturlig patina. Revner og mindre huller kan forekomme, men det har ingen betydning for bordpladens holdbarhed, det er helt naturligt og berettiger ikke til reklamation.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET