Eksklusivt, ædelt og unikt

Det første man tænker når man høre ordet marmor er eksklusivt. Marmor og marmor gulve er noget man bruger til paladser, musseer og meget flotte bygninger. Det er også rigtigt - men hos os der mener vi at ethvert hjem er ens eget palads og man kan indrette det lige som man vil, også med marmor. 

Grunden til at man har brugt marmor til paladser, musser og andre bygninger er pga. dens holdbarhed og slidstyrke. Det er et utrolig slidstærkt materiale som kan modstå dagligdagens ræs ind og ud af huset. Hvis du f.eks. lægger marmor fliser i entreen skal du ikke være bange for at børnenes vinterstøvler kan skade dine fliser. Tværtimod. Dine marmor fliser vil modstå det hele lige så længe som huset står og mere til.

Du kan skabe et eksklusivt og unikt udseende til dit hjem med marmor. Det kan bruges overalt i hjemmet - køkken, badeværelse, entré eller lige hvor du ønsker. Det kan bruges på gulvene og er særdeles velegnet til gulvvarme. Det kan bruges på vægge og kan danne rammerne for f.eks. dit badeværelse.

Slidstærkt

Når du skal vælge fliser til dit hjem kan du derfor trygt vælge marmor fliser. Marmor er det mest holdbare og slidstærke materiale du kan finde. Derudover er det super anvendeligt og kan lægges i ethvert rum i huset.

Nedenunder kan du se vores udvalg af marmor fliser. Vi har dem i mange størrelser og nuancer. Alt fra hvid til sort og over i grålige og beige toner.

OBS : Vi gør opmærksom på at der tillægges ekstra fragt på fliser der skal bestilles hjem fra udlandet til Danmark.
Det betyder at der komme ekstra fragt oveni prisen på 
bestillinger under 10 m2. På bestillinger over 10 m2 er fragt inkl. i prisen

Hvad er marmor?

Marmor er en kalksten sammensat af omkrystalliseret karbonatmineraler, oftest calcit eller dolomit. Marmor er hårdere end travertin og kalksten, men blødere end granit. Man udvinder marmor over hele verden og det bruges almindeligvis til skulpturer og som byggemateriale.

Vi anbefaler