Unikke marmor fliser til indendørs

Ægte marmorfliser er et naturstensprodukt. Mange har styr på hvordan marmor ser ud og forbinder oftest marmor med den ikoniske Carrara marmor. Den flotte hvide marmor, med grå årer som løber på tværs af pladen. Vi har bare langt flere plader en kun den. Marmor er designet og formet fra naturen og findes i mange nuancer og farver. Nogle marmor plader kan være millioner af år gamle og er fuld af historie. Ikke EN plade er ens, det er dét som gør marmor så unikt.

Marmor egner sig især til fliser indenfor i hjemmet og giver et smukt og majestætisk udseende. Du behøver ikke at stoppe ved at købe marmorfliser. Marmor kan bruges overalt i hjemmet.

Gå på opdagelse i vores marmor fliser og find din favorit!

Slidstærkt

Når du skal vælge fliser til dit hjem kan du derfor trygt vælge marmor fliser. Marmor er meget slidstærkt. Derudover er det super anvendeligt og kan lægges i ethvert rum i huset.

Nedenunder kan du se vores udvalg af marmor fliser. Vi har dem i mange størrelser og nuancer. Alt fra hvid til sort og over i grålige og beige toner.

 

Hvad er marmor?

Marmor er en kalksten sammensat af omkrystalliseret karbonatmineraler, oftest calcit eller dolomit. Marmor er hårdere end travertin og kalksten, men blødere end granit. Man udvinder marmor over hele verden og det bruges almindeligvis til skulpturer og som byggemateriale.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET