Hvorfor vælge køkkenbordplade i lava?

Lavasten er meget anvendelige til bordplader, pga. sin hårdhed og modstandsdygtighed overfor skader og temperatursvingninger.

Lavasten tager temperatur efter rummet og holder på varmen. Lavaen er som alle andre natursten uforgængelig, og som granit er lava resistent overfor syre og kræver ingen særlig vedligehold. 

Lavasten fås i sin naturlige farve, Etna Vulcano eller kan glaseres i alverdens farver.

Vi kan hos FALKE granit & natursten hjælpe dig med en hvilken som helst farve du ønsker din lava glaseret, du skal blot kontaktes os med dit projekt.

 


Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m2 pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet, se dem her 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET