Spar 20% på din nye kvartsit bordplade frem til d. 31/1-24

 

Kvartsit (også kaldet Kvarts eller Quartzite) er en metamorf sandsten, der ofte ligner marmor med de smukke og varierede åretegninger. Kvartsit er et af de mest efterspurgte materialer i dag pga. de fantastiske egenskaber, der præsterer bedre end traditionelt marmor.

Kvartsit har en yderst tæt overfladestruktur, der gør at stenen er syrefast og pletresistent når pladerne har fået den rette imprægnering. Vin, olie, fedt, eddike, citron, ketchup og daglige rengøringsmidler pletter ikke, hvis de blot aftørres inden for en rimelig tid. Kvartsit er stenhårdt (hårdere end selv granit) og dermed ridsefast overfor almindelige køkkenredskaber.
Kvartsit er UV-bestandigt og påvirkes ikke af ultraviolette stråler fra fx. sollys. Kvartsit falmer derfor ikke i modsætning til marmor, men beholder sit smukke udseende i mange år. Kvartsit er den mest vejrbestandige sten af alle. Den tætte overflade gør, at vand ikke trænger ned i stenen. Stenen bliver derfor heller ikke frostsprængt. Kvartsit er derfor utrolig velegnet til både indendørs- og udendørs projekter. Kvartsit er perfekt til gulv, facader, køkkener og bad.

Kvartsit fås i mange farver og overflader. Har du særlige ønsker, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan vise dig de mange varianter.

Vi sørger for, at dine kvartsitplader får en god imprægnering inden levering. Herefter kan pladerne bevare deres smukke udseende i årevis med et minimalt vedligehold.


.

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET