Hvorfor vælge køkkenbordplade i komposit?

Komposit dækker alle køkkenets behov til en solid bordplade. Den en modstandsdygtig overfor varme, fugt, fedt og ridser. Med en køkkenbordplade i komposit får du en slidstærk og syrefast stenplade som desuden er ekstremt nem at vedligeholde og holder i rigtig mange år.

Komposit er fremstillet af knust sten bundet sammen af et klæbemiddel - mest almindeligt polymerharpiks, men nogle nyere versioner anvender cementblanding. Komposit er et blandingsprodukt som består af op til 95% naturlige sten granulater og 5% bindemiddel.

Komposit er et holdbart materiale som kan bruges overalt også steder hvor få andre materialer ikke er egnede. Du får hvad du ser med kompositsten. Du vælger en farve og en finish, og sådan ser det ud.

 

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Silestone komposit

Silestone er en komposit produceret af naturmaterialet; kvarts. Denne komposit er antibakteriel og ridsefast, hvorfor den også er optimal til et køkken hvor der leves og funktionen er i højsædet.

Læs og se mere Silestone her

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Priserne på hjemmesiden angivet i m2 pris.

Komposit fås i mange farver og mønstre. Alt er muligt. 

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask og armatur til køkkenbordet, se dem her

Kompositplader er som standard 12, 20 eller 30 mm. i tykkelse. Kompositplader fås med poleret overflade, og med en variation af profilkanter som passer til dit køkken.

Vi sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge din kompositplade - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv, går IKEA vejen eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen som passer perfekt til dit køkken. Hvis du har tegninger med mål på dit køkken skal du bare sende en kopi til os så laver vi din nye bordplade med det samme.

Vi benytter den nyeste teknologi i vores produktion af bordplader i sten. Med en kombination af den nyeste CNC maskine og traditionelt håndværk indenfor natursten laver vi din køkkenbordplade på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET