Køkkenbordplader i bedste kvalitet - effektiv forarbejdning, levering & montering

Køkkenbordpladen er en central del af køkkenet og kan ændre udtrykket i rummet radikalt, alt efter hvilken bordplade du vælger. Hos FALKE Granit & Natursten har vi over 1500 unikke naturstensplader på lager, som du kan vælge imellem. Vi importerer hele tiden nye råplader direkte fra brud over hele verden. Vi kombinerer den nyeste teknologi indenfor opmåling og produktion med klassisk håndværk, og opnår derfor ALTID det bedste resultat.

Valget af køkkenbordplade er en stor beslutning. Vælger I den rigtige til at begynde med, er der ikke langt til en lykkelig slutning. Vi gør vores for at få jer dertil, og vi er derfor altid klar med råd og vejledning omkring natursten til jeres behov. Vores priser på hjemmesiden er angivet i m2 som en vejledende pris, og den endelige pris sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Lav en uforpligtende forespørgsel på dit nye køkkenbord her

- Står du allerede med en færdig køkkentegning? eller mangler du hjælp til at vælge det helt rigtige køkkenbord? Så udfyld formularen gerne med billeder af dit nuværende køkken eller med en køkkentegning, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din nye køkkenbordplade.

Hvorfor vælge køkkenbordplade i natursten?

Begrebet natursten dækker over forskellige stentyper herunder granit, marmor, skifer og lava som alle er velegnet til køkkenbordet. Ligeledes forhandler vi de kendte mærker Silestone og Dekton, som også er ideel til køkkenbordeplade.

Hos os har du mulighed for, at udvælge lige netop den natursten med de farver og unikke åretegninger du vil have i dit køkken.

  • Du får et køkken der er både praktisk og smuk
  • Du får et køkken med komfort i højsæde
  • Du får et levende materiale som kan gøre dit køkken unikt
  • Du elsker den historie naturen fortæller i stenen

Få korrekt vejledning når du skal vælge køkkenbordplade

Vi har gennem tiden produceret og leveret mange køkkenbordplader, og derfor også erhvervet os stor erfaring indenfor området.

For at få den bedste oplevelse og fremtidige fornøjelse af din køkkenbordplade er det altafgørende at du får den korrekte rådgivning. Både hvad angår valget af materiale, men ligeså vigtigt er det at blive oplyst om den korrekte behandling og pleje af netop DIN køkkenbordplade før ibrugtagning og efterfølgende vedligehold. Så kan din bordplade nemlig holde i mange år frem.

Alle natursten har deres fordele og ulemper og derfor er det vigtigt at vælge lige netop det materiale som passer til din familie, jeres temperament og jeres vaner i køkkenet. Så kom forbi og få en god snak med vores fagfolk før du beslutter dig for din nye køkkenbordplade.

Ring på tlf: 4825 1233 og få en snak med vores fagfolk eller kig forbi vores butik i Hillerød og find din køkkenbordplade i vores store udvalg. Sammen finder vi den natursten som passer til jeres behov.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET