Fra gamle og praktisk til moderne og sofistikeret 

Kaminhylde eller kaminfront, også kendt som pejsebeklædning, opstod i middelalderen som en ramme omkring ildstedet for at opfange røgen fra ildstedet. 

Fra gamle og praktisk

Kaminhylde eller kaminfront, også kendt som pejsebeklædning, opstod i middelalderen som en ramme omkring ildstedet for at opfange røgen fra ildstedet. Udtrykket har siden udviklet sig til at omfatte de dekorative rammer omkring pejsen, som kan omfatte detaljerede designs, der strækker sig til loftet. I takt med at pejse er blevet mindre og moderne metoder til opvarmning er blevet introduceret, er dets kunstneriske såvel som dens praktiske betydning blevet mindre. 

Til moderne og sofistikeret 

Pejsebeklædning er nu den generelle betegnelse for kaminhylde, kaminfront og andet tilbehør til en pejs, men det gør den ikke kedelig. Tværtimod. I mange århundreder var pejsebeklædningen det mest dekorative og mest kunstneriske træk ved et rum. Det kan den blive igen, men med et moderne og sofistkeret træk, som gør den til hjemmets fokuspunkt. 

Hos FALKE Granit&Natursten kan vi lave en kamin front som passer lige til dig og dit hjem. Gammeldags og dekorativ eller moderne og sofistikeret - vi har et væld af designs og stentyper.

Kaminfront_marmor_miljø Kaminfront_marmor_miljø Kaminfront_marmor_miljø

Når du kontakter os

For bedst at kunne hjælpe dig er det vigtigt, når du kontakter os, at du har kigget på de forskellige designs samt målt op omkring pejsen. Dvs. at du skal måle omkring pejsen.

  • Højde
  • Bredde
  • Dybde

Kontakt os på mail falkegranit@falkegranit.dk eller på telefon 4825 1233.

 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET