Fliser som er smukke og har lang levetid

Granit er et slidstærkt og hårdt naturmateriale som er særdeles velegnet til belægning. Det tåler alt hvad moder natur sender imod os og holder til at blive brugt både ude og inde. Granit er praktisk talt uforgængeligt og er et naturprodukt.

Vi kan tilbyde et stort udvalg af granit fliser til nyanlægning og renovering. Granit fliser er en prisbillig løsning som kan kombineres med kantsten og kan lægges i forskellige størrelser og farver for at skabe mønster og dynamik omkring huset.

Der er ingen ko på isen - Skridesikker overflade

Granit fliser til udendørsbrug kommer med en skridsikker overflade så du ikke glider på dine fliser i regnvejr. På fagsprog kalder vi det en jetbrændt overflade og det betyder at flisen er blevet brændt til den får en ru overflade. Naturmaterialet granit er særdeles velegnet til udendørs belægning fordi det ikke bliver påvirket af klima eller af sur regn.

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på dit projekt. Desuden vil vi gerne hjælpe og rådgive dig omkring dit projekt, valg af belægning og fremgangsmåde. Hvis dit projekt kræver sten på specialmål kan vi tilpasse det i vores eget skæreri.

Kontakt os

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET