Spar 20% på din nye granit bordplade frem til d. 31/1-24

Hvorfor vælge køkkenbordplade i granit?

Granit dækker alle køkkenets behov til en solid bordplade. Om det er varme, fugt eller fedt så kan granit klare det. En køkkenbordplade i granit er slidstærk, syrefast og er modstandsdygtig overfor ridser og varme. Granit kræver meget lidt vedligeholdelse og holder mange år.

Granit er 100% naturmateriale og hver plade er unik, der findes et stort udvalg i farver og mønstre, med andre ord… hvorfor ikke vælge granit?

Hvorfor kan der være så stor forskel på granit eller marmor?


Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt

Vores mange års erfaring bekræfter, at rådgivning, vejledning og dialog er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m² pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Granit fås i mange farver og mønstre. Det kommer fra hele verden. 

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet, se dem her 

Granitplader er som standard 20, 30 eller 40 mm. andre tykkelser fås på forespørgsel. Granitplader fås med poleret, sleben, jetbrændt, læder eller reptil overflade, og med en variation af profilkanter som passer til dit køkken.

Lav en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde formularen under det produkt du ønsker eller her.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller er entreprenør med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC-maskine kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vær opmærksom på:

Køkkenbordplader i granit tåler høj varme, men vær opmærksom på voldsomme temperaturskift. Sæt derfor ikke gryder og pander direkte fra komfuret eller ovnen på en kold granitbordplade. Et voldsomt temperaturskifte kan forårsage det naturlige fedtstof i pladen til at trække ud og i værste fald resultere i skjolder, krakeleringer eller brud.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET