Natursten med en lang levetid og holdbarhed

Granit er en af de oversete stenarter på markedet, men du skal vide at granit har mange af de samme egenskaber som marmor - den eneste forskel er dybde i farve, glimmer, styrke og intet erstatter den ægte vare.

Granit er fantastisk slidstærkt, hårdt og næsten umuligt at ridse. Det tåler næsten alle former for dagligdags rengøringsmidler (syre og base). Plejet og vedligeholdt rigtigt er granit praktisk talt uforgængeligt. Granit er et 100 % naturprodukt.

Hos FALKE Granit&Natursten garantere vi for, at granit købt hos os er farveægte og derved også syrefast. Der findes desværre mange billigere alternativer ude på markedet, som ligner, men som er farvede. Vi sørger for den ægte vare.

Anvendelse

Granit kan anvendes til næsten alt, og er særdeles velegnet udendørs, fordi det ikke bliver påvirket af klima eller af sur regn. Granit kan anvendes til terrasser, trapper og facader.

Vores granitfliser er af den bedste kvalitet. Granit er en holdbar løsning. Det er et utrolig stærkt materiale, som i dén grad holder til hverdagens trummerum. Granitfliser kan fås med forskellige overflader, det mest populære er:

  • Brændt granit - giver en ru og skridsikker overflade og bliver typisk brugt udendørs
  • Poleret granit - giver en mere blank og glat smuk overflade til flisen
  • Matsleben granit - giver en jævn og glat overflade

Granitfliser kræver minimal vedligeholdelse og er utrolig smukke. Hver flise er ikke ens da naturen sætter sit helt eget på stenene, men det er også det, som gør granitfliserne så unikke. 

OBS : Alle vores fliser er selekteret af bruddet af den fineste kvalitet, vi lagerfører ikke, men har kort leverings tid, typisk på 3-4  uger. Så derfor skal du være OBS på fragt prisen fra Italien til Danmark kommer oven i . Grundet Corona har de fleste udenlandske leverandører lagt 20 % ved ordre under 30 m2.

Pris fra
795,00 kr.
995,00 kr.
395,00 kr.
995,00 kr.
395,00 kr.
995,00 kr.
995,00 kr.
Pris fra
910,00 kr.
Pris fra
910,00 kr.
Pris fra
910,00 kr.
Pris fra
765,00 kr.
Pris fra
1.330,00 kr.
Pris fra
1.110,00 kr.
Pris fra
964,00 kr.

 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET