Dekton vindueskarme - det gode alternativ

Komposit betyder "sammensat" eller "blanding". Det betyder at Dekton er en sammensætning imellem glas, keramik og andet komposit. Det er et godt alternativ natursten og kan bruges i områder af huset som stillerstore krav, når det kommer til holdbarhed, vedligehold og udsmykning.

Dekton er lavet af producenten Consentino, som også laver Silestone komposit. Gennem stor efterspørgsel på nye behov fra en lang række kunder og designere i hele verdenen udviklede Consentino Dekton. Dekton består udelukkende af mineraler der har været igennem 3 specielle faser i fremstilling, som man kender fra glas, kvartsoverflader og porcelæn. Dette gør at Dekton har en række attraktive egenskaber som man ikke har set før.

"Dekton anvender en eksklusiv sintreret partikelteknologi, som er en højteknologisk proces, der repræsenterer en accelereret version af metamorfiske ændringer, som natursten gennemgår, når de udsættes for høje temperaturer og tryk gennem tusinder af år."

Dekton er:

  • Varmefast: Det tåler at man stiller gryder, pander og bradepander direkte på. 
  • Syrefast: Modstandsdygtig overfor diverse rengøringsmidler.
  • UV bestandig: Det er uv-bestandig, hvilket betyder det kan bruges ude som inde.
  • Ridse/Slagfasthed: Dekton kan bedst sammenlignes med keramik. Det er næsten umulig at ridse.

Læs mere om Dekton her

Dekton er et super valg som vindueskarm - Se vores udvalg nedenfor eller kontakt os så finder vi en løsning der passer til dig.

OBS: Ved forsendelse skal der beregnes ekstra omkostninger til forsendelse - priser FRA kr. 800,-

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET