Derfor skal du vælge køkkenbordplade i dekton?

Hvad er Dekton?

Dekton er en sofistikeret blanding af af råstoffer, brugt til at producere det seneste inden for glas og porcelæn og den højeste kvalitet af arbejdsflader i kvarts.

Alle Dektonplader er farvekontrolleret og kvalitetstestet efter produktion. Hvilket sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Dekton er rids- og slagfast. Hvad vil det sige? Jo, det vil sige, at på lige flader er det kun produkter af samme hårdhed, som kan kan forårsage ridser. Pladen er dog mere følsom på kanterne og er ikke i lige så høj en grad, følsom over for stød. Vi anbefaler derfor altid planlimet eller ilægning, som gør pladen stærkere over for stød. 

Dekton er et ikke porøst materiale, hvad vil det sige? Det betyder at Dekton forhindrer naturlige væsker og gasser i at gennemtrænge overfladen, hvilket gør overfladen nem at rengøre og vedligeholde.
Dekton er et mere fleksibelt materiale, sammenlignet med granit. Dekton har nemlig over 5 gange granits bøjningsstyrke. Det betyder at Dekton kan blive installeret i tyndere materialer over større afstande. Dekton bliver konstant udviklet og optimeret, med fokus på forbrugerne.  

Egenskaber for Dekton:

  • Syrefast og tager derfor ikke skade af syre eller base
  • Varmefast og tåler direkte varme.
  • UV-bestandig og kan bruges ude som inde
  • Modstandsdygtigt over for is og optøning
  • Vandafvisende - absorberer ikke vand
  • modstandsdygtig over for slid
  • Høj modstandsdygtighed over for brand og varme
  • Modstandsdygtig over for pletter

Der findes mange smukke plader i Dekton, vælg din favorit og send en forespørgsel.


Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m2 pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet. Kontakt os, hvis vi skal lave en komplet løsning til jer.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET