DEKTON flisebeklædning udenfor

Dekton er et naturstensmateriale som er en sammensætning imellem glas, keramik og komposit. Det er et godt valg til de områder omkring huset der stiller større krav, når det kommer til holdbarhed og slidstyrke. Områder som terrassen, indkørslen og garagen som bliver udsat for alt fra vind og vejr til biler og cykler hvor holdbarhed og slidfasthed er de to absolut vigtigste faktorer.

Dekton bliver lavet af producenten Consentino, som også laver Silestone komposit. På grund af stor efterspørgsel fra en lang række kunder og designere i hele verdenen udviklede Consentino Dekton. Dekton består udelukkende af mineraler der har været igennem 3 specielle faser i fremstilling, som man kender fra glas, kvartsoverflader og porcelæn. Dette gør at Dekton har en række attraktive egenskaber som man ikke har set før.

"Dekton anvender en eksklusiv sintreret partikelteknologi, som er en højteknologisk proces, der repræsenterer en accelereret version af metamorfiske ændringer, som natursten gennemgår, når de udsættes for høje temperaturer og tryk gennem tusinder af år."

Dekton er:

  • Varmefast: Det tåler høje temperaturer.
  • Syrefast: Modstandsdygtig overfor diverse rengøringsmidler.
  • UV bestandig: Det er uv-bestandig, hvilket betyder det ikke bliver medtaget af solen udenfor.
  • Ridse/Slagfasthed: Det er næsten umulig at ridse.

Læs mere om Dekton her

OBS : Vi gør opmærksom på at der tillægges ekstra fragt på fliser der skal bestilles hjem fra udlandet til Danmark.
Det betyder at der komme ekstra fragt oveni prisen på 
bestillinger under 10 m2. På bestillinger over 10 m2 er fragt inkl. i prisen

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET