DEKTON

Consentino har udviklet det nye materiale DEKTON, grundet efterspørgsel fra kunder og designere i hele verden.

Se Cosentinos produker smukt gengivet i deres seneste catalog Collection.

DEKTON er gennemfarvet og består af mineraler, som har gennemgået en produktionsfremstilling kendt fra glas, porcelæn og kvartsoverflader for, blandt andet, at producere det seneste indenfor arbejdsflader i kvarts.

Det kommer i 45 forskellige farver og Consentino opdager hele tiden nye. Du kan få DEKTON som ligner træ, marmor, beton eller endda en rusten metalplade. Du kan style dit hjem lige præcis som du ønsker med og skabe den atmosfære du drømmer om - uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed og hygiejne.

Egenskaber

Dekton egenskaber

 

Fordele ved DEKTON:

  • DEKTON holder dimensionerne, hvilket vil sige at det ikke ændrer form, som træ for eksempel gør ved forskellig luftfugtighed.
  • Materialet er 5 gange mere fleksibelt end granit, hvilket gør det muligt at have et udhæng på op til 30 cm på ens bordplade, kogeø eller bardisk.
  • DEKTON er ikke et porøst materiale og behøver derfor ikke behandles med forsegling, da væsker og gasser ikke kan trænge ned i det.
  • DEKTON er plet resistent, så hverken kaffe, vin, rust vil være svære at tørre af pladen. Det tager heller ikke skade af husholdningskemikalier fra afblegningsmidler, ovnrens eller afløbsrens.
  • Overfladen er ridsefast og utroligt slidstærkt. Man kan både skære på det som bord og gå på det som gulv, med meget trafik. Det holder sin overflade hele sin levetid. så der aldrig er behov for efterbehandling.
  • Er velegnet til både indendørs og udendørs brug, da det er UV resistent og derfor ikke mister sin farve i sollys.
  • Det er modstandsdygtigt og du kan sagtens stille dine varme gryder og pander direkte på bordpladen. DEKTON er blevet testet med en gasbrænder på op til 800 grader, uden anmærkninger på pladen af nogen art.

Lav en forespørgsel

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET