DEKTON

Consentino har gennem mange år været kendt for deres kompositprodukt, Silestone. Gennem stor efterspørgsel på nye behov fra en lang række kunder og designere i hele verdenen har Consentino udviklet det nye materiale DEKTON.
DEKTON er en sofistikeret blanding af råstoffer brugt til at producerer det seneste inden for glas og porcelæn og den højeste kvalitet af arbejdsflader i kvarts. DEKTON består udelukkende af mineraler der har været igennem er speciel 3 fasers produktionsfremstilling man kender fra glas, kvartsoverflader og porcelæn. Dette gør at DEKTON har en række attraktive egenskaber som man ikke har set før.

VIDSTE DU AT...

DEKTON kommer i et væld af farver, omkring 45 forskellige faktisk, og de opfinder hele tiden nye.

Du kan få DEKTON som ligner træ, marmor, beton eller endda en rusten metalplade. Du kan style dit hjem lige præcis som du ønsker det med DEKTON og skabe den atmosfære du drømmer om - uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed og hygiejne.

Egenskaber

Dekton egenskaber

 

 • Dimensionel holdbar

  Dekton er meget konsistent i forhold til at holde dimensionerne både i tykkelsen og størrelse. Dvs. at det ikke ændre form ligesom træ gør ved forskellig luftfugtighed. 

 • Farve stabilitet

  Produktionsfremstilling gør det muligt at kontrollere og justere farve pigmenteringen og dekorationen af Dekton pladerne, hvilket betyder at farverne holdes i hele pladens levetid. 

 • Fleksibel styrke

  Dekton er 5 gange mere fleksibelt end granit, hvilket gør det muligt at installere med en mindre tykkelse over et større spænd. Det gør det muligt at have et udhæng uden understøttelse på op til 30 cm på din bordplade, kogeø eller bardisk.

 • Ikke Porøs

  Dekton er ikke porøs og behøver aldrig at behandles med nogen former for forsegling. Væsker og gasser kan ikke trænge ned i Dekton materialet, hvorfor det er utrolig nemt at rengøre.

 • Plet resistent

  Hvor andre materialer er smudsafvisende er Dekton et pletfrit materiale. Selv kendte produkter som kaffe, vin og rust kan nemt tørres af din Dekton plade. Kommer du til at spilde husholdningskemikalier som afblegningsmidler, ovnrens eller afløbsrens vil din Dekton plade ikke tage skade.

 • Ridsefast

  Dekton er den mest ridsefaste overflade der findes på markedet. Der vil ikke ske nogen skade ved at skære direkte på dit bord, men da kniven hurtig sløves anbefales det stadig at man bruger et bræt til at skære på.

 • Slidresistent

  Dekton er utroligt slidstærkt, hvilket gør det utrolig brugbart til gulve på steder hvor der er meget trafik. Mens andre materialer bliver slidte med tiden så holder Dekton sin overflade i hele sin levetid, så der bliver aldrig behov for at efterbehandle nogen overflader.

 • UV resistent

  Dekton er UV resistent og vil ikke miste farve i sollys, hvilket gør produktet anvendeligt både indendørs og udendørs.

 • Varmeresistent

  Dekton er modstandsdygtig over for stor varmetemperaturer, hvorfor du nemt kan stille dine varme gryder og pander direkte på bordpladen. Dekton er blevet testet med gasbrænder op til 800 grader uden nogen former for anmærkninger på pladen.

Vi anbefaler