Hurtig opmåling og levering • Gode priser • 30 års erfaring • Direkte fra egen fabrik

 

Corian - Hygiejnisk, formbart, og "fløjlsblødt"

 
Corians glatte overflade gør at væske ikke kan trænge ind, og der kan derfor ikke grobakterier og mug på materialet. En Corian-bordplade ser ren ud, fordi den virkelig ER ren. Dette gør den nem at rengøre og vedligeholde.
Til daglig kan du blot bruge en fugtig klud med almindeligt rengøringsmiddel. Når pladen med jævne mellemrum skal renses i dybden, skal man bruge flydende opvaskemiddel til højglans-bordplader. Til bordplader med mat finish bruges et rengøringsmiddel med mild slibeeffekt.
Du kan vælge en Corian-bordplade med understøbt vask i stål og granit eller få vasken indstøbt i bordpladen. Ved sidstnævnte løsning fremstår vask og bordplade som en helhed uden synlige samlinger.
Pas godt på din nye Corian bordplade og beskyt den mod støbejerns-gryder, keramik med ru overflade og brug altid et skærebræt. Med tiden vil bordpladen få brugsspor og småridser. De kan poleres op af én af Falkes Corian-specialister. Herefter vil den se ud som ny igen.
Vælg mellem næsten hundrede farver lige fra ensfarvet til mønstret, eller fra helt lys til røde, blå, gule og grønne nuancer. Du har her alle muligheder for at finde præcis den farve, der gør din nye bordplade unik og personlig.
Vi står altid klar til at rådgive, og hjælpe dig med den løsning, der passer bedst til dig og dine behov!
 

Vi tilbyder alle løsninger i Corian

Hos Falke har vi over 30 års kvalificeret erfaring med Corian. Priserne er angivet i vejledende m2 pris.
Det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

SEND DIN FORESPØRGSEL OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET