Bordplader til badeværelset i bedste kvalitet 
- effektiv forarbejdning, levering & montering

Når du skal vælge bordpladen til dit badeværelse behøver du ikke bekymre dig om om pladen tåler fugt når du vælger natursten. Alle natursten tåler fugt, nogle bedre end andre, men det kan vi rådgive dig omkring.

Hos FALKE Granit&Natursten har vi over 1500 unikke naturstensplader på lager som du kan vælge mellem, og vi importerer hele tiden nye råplader direkte fra brud over hele verden. Vi kombinerer den nyeste teknologi indenfor opmåling og produktion med klassisk håndværk, og opnår derfor ALTID det bedste resultat.

Valget af bordplade til badeværelset er svær, men det vigtigste er at vælge den rigtige til at begynde med så I får en lykkelig slutning på jeres projekt. Vi vil gør vores for at få jer dertil, og vi står altid klar med råd og vejledning omkring natursten til jeres behov. Vores priser på hjemmesiden er angivet i m2 som en vejledende pris – den endelige pris sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov

Hvorfor vælge badeværelsesbordplade i natursten?

Natursten dækker over flere forskellige typer sten herunder marmor, granit og skifer som alle er velegnet som badeværelsesbord. Derudover forhandler vi de kendte mærker Silestone og Dekton, som også er ideelle som badeværelsesbordplade.

Hos os har du mulighed for, at udvælge lige netop den natursten med de farver og unikke åretegninger du vil have på dit badeværelse.

Få vejledning når du skal vælge badeværelsesbordplade

Vi har gennem tiden produceret og leveret mangebadeværelsesbordplader, og derfor også erhvervet os stor erfaring indenfor området.

For at få den bedste oplevelse og fremtidige glæde af dit badeværelsesbord er det altafgørende at du får den korrekte rådgivning. Både hvad angår valget af materiale, men ligeså vigtigt er det at blive oplyst om den korrekte behandling og pleje af netop DIT badeværelsesbord før ibrugtagning og efterfølgende vedligehold. Så kan din bordplade nemlig holde i mange år frem.

Alle natursten har deres fordele og ulemper og derfor er det vigtigt at vælge lige netop det materiale som passer til din familie, jeres temperament og jeres vane på badeværelset. Så kom forbi og få en god snak med vores fagfolk før du beslutter dig.

Ring på tlf: 4825 1233 og få en snak med vores fagfolk eller kig forbi vores butik i Hillerød og find din bordplade imellem vores mange råplader.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET