Køkkenbordplade i Belotti tiles Terrazzo 

Terrazzo køkkenbordplader er støbt beton med marmor og granitskærver. Der er et stort udvalg af farvenuancer i skærverne såvel som betonen. Det betyder at en køkkenbordplade i Terrazzo har sit helt eget liv og giver køkkenet sin helt egne charme med den store variation i farvespillet.

Der findes utrolig mange mønstre og farver i terrazzo som vi har inddelt i 4 forskellige kategorier; Classico, Micro Terrazzo, Tradizionale og Unico. Se blandt vores mange farver og find netop den som passer til dit køkken. 

Terrazzo køkkenbordplader er som standard 20 eller 30 mm. Andre tykkelser fås på forespørgsel. Hos FALKE Granit & Natursten forarbejder og leverer vi køkkenbordplader efter mål til dit køkken, med poleret eller mat overflade, og med en variation af profilkanter som passer til dit køkken.

For 70 år siden var terrazzo en billig løsning til badeværelsesgulvet eller køkkenbordet, som blev benyttet i mange boligbyggerier. I dag er det en niche-marked hvor kun meget få kan bearbejde og støbe Terrazzo. I tråd med nutidens ECO og genbrugs-trend er Terrazzo igen i dag et eftertragtet materiale.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET