Køkkenbordplade i Terrazzo

Terrazzo køkkenbordplader er støbt beton med marmor og granitskærver. Der er et stort udvalg af farvenuancer i skærverne såvel som betonen. Det betyder at en køkkenbordplade i Terrazzo har sit helt eget liv og giver køkkenet sin helt egne charme med den store variation i farvespillet.

Der findes utrolig mange mønstre og farver i terrazzo som vi har inddelt i 4 forskellige kategorier; Classico, Micro Terrazzo, Tradizionale og Unico. Se blandt vores mange farver og find netop den som passer til dit køkken. 

Terrazzo køkkenbordplader er som standard 20, 30 eller 40 mm. Andre tykkelser fås på forespørgsel. Hos FALKE Granit & Natursten forarbejder og leverer vi køkkenbordplader efter mål til dit køkken, med poleret eller mat overflade, og med en variation af profilkanter som passer til dit køkken.

For 70 år siden var terrazzo en billig løsning til badeværelsesgulvet eller køkkenbordet, som blev benyttet i mange boligbyggerier. I dag er det en niche-marked hvor kun meget få kan bearbejde og støbe Terrazzo. I tråd med nutidens ECO og genbrugs-trend er Terrazzo igen i dag et eftertragtet materiale.

Vi vægter den gode dialog med råd og vejledning højt.

Vores mange års erfaring bekræfter, at det er den bedste måde vi kan sikre os, at alle jeres ønsker bliver opfyldt. Derfor er priserne på hjemmesiden angivet i vejledende m2 pris – det endelige tilbud sammensættes efter jeres personlige ønsker og behov.

Vi hjælper selvfølgelig også med opmåling og montering - Læs om det nederst på siden.

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig det bedste resultat

Du skal egentlig bare vælge stenen - så klarer vi resten!

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor laseropmåling og efterfølgende produktion på CNC maskine, kombineret med traditionelt håndværk indenfor natursten – alt dette sker på vores værksted i Hillerød. Vores fagfolk vurdere hvilken teknik som passer bedst til jeres formål, og således sikrer vi altid det bedste resultat.

Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af vask, armatur og køkkenkværn til køkkenbordet. Hvis I er interesseret i en komplet løsning, så kontakt os.

Ved montering skal pladen understøttes for hver 600 mm og under samling. Smalle steder ved f.eks. hul til kogeplade skal understøttes’

Nuanceforskelle forekommer, og derfor bør prøvematerialer betragtes som vejledende.  

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET