Travertin og sandstens gulve

Den rustikke løsning - i skønne varme farver

Travertin og sandsten er i samme sten familie, kalksten. Travertin er en kalk-sandsten som blev skabt for millioner af år siden. Man kan kalde Travertin for en rustik marmor. Som råmateriale er Travertin skabt med naturlige huller i overfladen, men Travertin kan også være tromlet, spartlet eller slebet, med slåede kanter osv. Fælles for alt Travertin og sandsten er dog liv, varme og hygge. Med denne stentype kan du skabe spændende miljøer som emmer velvære og komfort.

Vælger du et gulv i Travertin eller kalksten får du et gulv som et let at vedligeholde. Desuden vil du opleve at gulvet giver en helt speciel varme og får en helt særlig "blødhed" når der er gulvvarme under. Noget som ikke kan efterlignes med keramiske klinker. 

Travertin og sandstens fliser er nogle utrolig slidstærke natursten som kommer i en stor palet af varme farver. Fliserne har et naturligt spil i overfladen. Overfalden vil med årene og flittigt brug ændre sig - jo mere du bruger dit naturstensgulv jo smukkere bliver det. Derfor har Travertin og sandsten været brugt på lige fod med marmor i flere århundreder.

Nedenfor kan du se vores store udvalg

OBS : Vi gør opmærksom på at der tillægges ekstra fragt på fliser der skal bestilles hjem fra udlandet til Danmark.
Det betyder at der komme ekstra fragt oveni prisen på 
bestillinger under 10 m2. På bestillinger over 10 m2 er fragt inkl. i prisen

Pris fra
698,00 kr.
Pris fra
335,00 kr.
Pris fra
490,00 kr.
Pris fra
540,00 kr.
Pris fra
490,00 kr.
725,00 kr.
Pris fra
725,00 kr.
Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET