Trappesten i granit - En smuk og solid løsning - Skridsikker med jetbrændt overflade

Trappen til dit hjem

Når du skal i gang med at lave et nyt indgangsparti til dit hjem eller en ny indgang til haven eller forbindelsen mellem 1. og 2.sal så er det værd at overveje slidstyke og holdbarhed. Med en trappe lavet af massiv sten, i f.eks. granit eller marmor, får du en trappebeklædning som giver dig en tidløs og smuk løsning som er holdbar.

Stort udvalg

Hos FALKE Granit&Natursten kan du vælge mellem et kæmpe stort udvalg af natursten til trapper ude og inde. Vi har natursten til enhver trappe! Marmor, Granit, Silestone, Dekton, Travertin / Kalksten, Skifer og Terrazzo - Alle natursten er super anvendelige til trapper ude og inde.

Skal du i gang med et større projekt, er du i tvivl om hvilken slags trappe du ønsker eller fremgår det du ønsker ikke i vores produktsortiment - Så kontakt os og få en snak - Vi kan med garanti løse det sammen.

Udenfor

Der er et væld af muligheder når du skal i gang med at lave en trappe udenfor. Med natursten kan du lave trapper hvor som helst som er holdbare og slidstærke. Du kan lave en trappe lige hvor du ønsker, f.eks. ned til haven, til indgangspartiet eller op til terrassen.

En anden god ting ved at lave din trappe i natursten er at den bliver let at vedligeholde. Hvis du f.eks. laver en massiv trappe i granit udenfor kræver den ingen form for vedligeholdelse og den er skridsikker hvis du vælger fliser med en jetbrændt overflade. Derudover vil den holde flere hundrede år. 

Indenfor

Når man laver trapper indenfor er det mest almindelig at lave trappen i træ, men det behøves den ikke at være og en trappe i natursten behøver ikke at være en lang slyngende marmortrappe. Du kan få den smukkeste trappe i granit, i samme størrelse og udformning som den i træ, som passer til dit hus. Derudover får du en masse fordele ved at vælge natursten. Længere holdbarhed, får ikke slidmærker fra hyppig brug, lette at rengøre og holder farven. Til trappen indenfor er det kun fantasien der sætter grænser. 

Vedligeholdelse af trapper i natursten

Alle indendørs trapper i natursten skal overfladebehandles i løbet af dets levetid. Overfladebehandler du korrekt, bliver den efterfølgende vedligeholdelse minimal og meget nem at renholde. Det er en meget enkel proces, som kun skal gentages efter 10 - 15 år på alm. stuearealer og lidt oftere på mere belastet gulvarealer f.eks. entré.

Specifikt skal Travertin og Marmor ALTID overfladebehandles før ibrugtagning. Hos FALKE Granit&Natursten kan vi rådgive dig omkring de forskellige behandlings muligheder. 

Se vores udvalg af plejeprodukter til naturstens gulve her

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET