Vi skærer naturstensplader efter dine mål. 

Har du en stenplade, som skal tilpasses på nye mål?

Kig forbi vores værksted med din plade og tegning/mål, så hjælper vi dig med at tilpasse stenen til nye dimensioner. 

Mindre opgaver løser vi ad hoc - fra dag til dag eller efter anden aftale, ved større sager har vi en produktionstid på ca. 10 arbejdsdage.

Vi udfører også reparation af natursten.

Stenhuggerfaget gemmer på mange klassiske samt helt nye teknikker til at reparere natursten så det næsten ikke ses. Disse teknikker er udviklet gennem årtier og er almindeligt anvendt i naturstensbranchen. Dels på grund af naturstenens luner kombineret med dets værdi og ressourcer fra naturen. - Et materiale skabt af naturen som ikke kan genskabes af mennesket, derfor må vi værne om det vi har. 

Disse teknikker mestrer vi på værkstedet, og vores dygtige fagfolk hjælper gerne med at give dit naturstensprodukt nyt liv. Afhængig af opgaven udføres denne på værkstedet eller på monteringsstedet. 

Send os en forespørgsel med en beskrivelse af skaden samt et billede eller ring tlf: 4825 1233 så finder vi frem til en løsning.

En af skønhederne ved natursten er at den aldrig forgår - det er derfor ikke sjældent at en stenplade skal have nyt liv og en funktion med nye dimensioner et andet sted i hjemmet. Det hjælper vi dig gerne med. 

Vi tilpasser pladen efter dine mål og ønsker, og er altid klar med gode råd og vejledning hvad angår pleje og behandling som kan give stenen nyt liv. 

Har din yndlingsplade fet et hak, eller knak din marmorplade i flytningen, kontakt os og hør om pladen kan repareres, eller om vi kan finde en ny stenplade som kan erstatte den gamle. 

Skriv til falkegranit@falkgranit.dk eller ring på tlf. 4825 1233 så hjælper vi dig videre til den rigtige løsning. 

 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET