Vi tilbyder borde på mål i marmor, granit, travertin, skifer, terrazzo, Silestone, Dekton og meget mere.

Find dit stel og din stenplade til dit nye unikke stenbord

Natursten bruges mange steder og til alverdens formål. det kan være ovenpå natbordet, kommoden, sofabordet, havebordet, spisebordet, sidebordet eller på toppen af cisternen. I køkkenet, på badeværelset, i bryggerset eller i stuen. Mulighederne er uendelige og vi tilbyder stenplade på mål til det hele.

Vores udstilling og værksted i Nordsjælland har et kæmpe udvalg af rå-plader. Her kan du finde lige præcis den stenplade på mål, som vi skal skære og forarbejde til dit nye bord. Natursten er skabt af naturen i naturen - gennem millioner af år. Derfor er hver plade unik med sine egne karakteristika og charme. Et produkt som aldrig går af mode.

Spisebord, sofabord eller natbord

Drømmer du om at få en bordplade som skal bruges til spisebord, sofabord, natbord eller noget lignende kan vi nu tilbyde en samlet løsning. Vi har et stort udvalg af borde og bordstel i standard mål og kan også lave et bordstel på special mål.

Se vores store udvalg af Borde og Bordstel her

Ønsker du stenplade til dit køkkenbord er det i en kategori for sig, se her

 

Lav en uforpligtende forespørgsel på din nye stenplade her

- Står du med en rigtig god idé  eller mangler du hjælp til at vælge det helt rigtige stenplade. Så udfyld formularen, gerne med billeder af din idé eller inspiration, så giver vi dig et uforpligtigende tilbud på din nye stenplade.


Gode råd til valg af natursten

Når du skal vælge dit materiale er det vigtigt at forholde sig til den tilsigtede funktion.

  • Er det en overflade, som kan blive udsat for kaffe og rødvinspletter, eller en hattehylde i entreen som skal have stenoverflade?
  • Hvilken natursten synes du er den smukkeste og hvilken type sten passer til netop dette sted i dit hjem?
  • Samtidig skal du forholde dig til dit eget temperament hvad angår vedligehold og pleje af overfladen. Hvert materiale har forskellige fordele og behov hvad angår vedligehold – hvilken passer til dig?  

Læs mere her eller under det enkelte produkt. Vi giver også gerne personlig vejledning på telefon 48 25 12 33. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige stenplade på mål.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET