Hos FALKE granit&natursten har vi eget værksted og faglærte stenhuggere. Det betyder at vi varetager alle opgaver indenfor det traditionelle håndværk kombineret med den nyeste teknologi indenfor produktion og bearbejdning af natursten.

På værkstedet kløver, hugger og tilpasser vi alle typer sten.  Vi kan tilbyde håndhugget tekst i natursten, en poleret kant, tilpasning af en plade eller hjælp til at fremstille dit eget design efter tegning.

Ligeledes tilbyder vi restaurering og udsmykning af bygningsfacader samt restauration af naturstens-interiør  

Vores nyeste medlem på værkstedet er vores elskede CNC-maskine, med den er næsten alt muligt.  

Forkortelsen CNC betyder Computer(ized) Numerical(ly) Control(led) (Computerstyret Numerisk Kontrolleret), og referer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede komplekse dele i blandt andet natursten. Denne teknik er fordelagtig til nogle former for opgaver, hvor det andre gange er det klassiske håndværk som er den optimale løsning.

Mindre opgaver udføres ad hoc- fra dag til dag eller efter anden aftale, større opgaver produceres indenfor 10 arbejdsdage. 

Vores værkstedsteam består af gamle i gårde og nye friske hjerner, som sammen kan finde en løsning på næsten alt. Derfor benytter vi alt fra den traditionelle stenhuggerbranche og klassisk håndværk og kombinerer den med nye teknikker. Dette giver os den optimale løsning hver gang. 

Vi sætter en ære i vores arbejde og elsker natursten. 

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET