Foran åben pejs, lukket brændeovn eller under åben himmel

Pejs, kamin, åbent ildsted... kært barn har mange navne og vi har alt i natursten til at indramme dit ildsted.

 

Foran åben pejs,

Pejsebeklædning er nu den generelle betegnelse for pejsehylde, pejsefront og andet tilbehør til en pejs, men det gør den ikke kedelig. Tværtimod. Pejsebeklædningen kan være det mest dekorative og kunstneriske træk ved et rum og med et moderne og sofistkeret udseende i natursten, bliver den til hjemmets fokuspunkt.

Lukket brændeovn

Vi har gulvplader til brændeovn til ethvert hjem.

Vi har et stort udvalg af færdige gulvplader i stadard størrelser til brændeovn. 2 cm tykke med eksklusive affasninger på alle kanter.

Eller under åben himmel

Mangler din have et hyggeligt og varmt hjørne? Så er du landet på den rigtige side! Vi har komplette løsninger til bålstedet i sten til din have.

Vi kan lave en naturstensløsning som passer lige til dig og din have. Du kan få alt i sten til at lave et fantastisk bålsted i din have. Vi har et kæmpe udvalg af belægningssten i granit og natursten som kan skabe den perfekte ramme omkring din bålplads.

Kunne du tænke dig en anden størrelse og stentype til din brændeovn, pejs eller bålsted, så kontakt os på mail mala@falkegranit.dk eller på telefon 4825 1233.

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET