SlateLite Stenfiner - Ægte natursten ned til 0,4 millimeters tykkelse.

Egenskaberne af den ægte natursten på  den ene side kombineret med den utrolige fleksibilitet og lette vægt gør det muligt at skabe de mest fantastiske projekter i ægte natursten. Slate-Lite kan benyttes ude som inde, til vådrum og beklædning. På vægge loft og gulv og ikke mindst som facadebeklædning.

SlateLite er udviklet i Tyskland med tysk grundighed og kvalitet. Det forhandles verden over og har været brugt syd for grænsen de sidste to årtier.

 Se vores udvalg af SlateLite her 

 

 

 

 Se vores udvalg af SlateLite her 

 

Slate-Lite er stenfinér med ægte stenoverflade. Kun de mest imponerende og usædvanlige blokke af skifer og myca bruges til produktionen.

Portføljen strækker sig over 25 forskellige dessiner, og hver sten har sin egen unikke karakteristika malet af naturen selv. Den unikke fremstillingsteknik gør det muligt at udvinde 300 ark af Slate-Lite af en kun 5 cm tyk blok. Teknikken bevarer stenens naturlige udseende og overflade som en almindelig råplade.

Med denne fantastiske opdagelse skabes helt nye og uopdagede muligheder, hvilket har fået designere og arkitekter til at flokkes om det nye produkt. Egenskaberne fra den ægte natursten på den ene side kombineret med en utrolig fleksibilitet og lette vægt gør det muligt at skabe de mest fantastiske
projekter.

Kun fantasien sætter grænser – Slate-Lite kan benyttes ude som inde, til vådrum og beklædning se hjemmesiden på www.slate-lite.com 

Kort fortalt: Slate Lite fås i 3 forskellige tykkelser, fra 0,4 - 3,5 mm. transparent og ikke transparent. Produktet findes i to standard størrelser 240x120 cm. og
122x61 cm. Vejl. udsalgspriser ligger mellem 520 kr. til 1570 kr. pr. m2 Leveringstid afhænger af ordrens størrelse, fra lageret i Tyskland er det ca. 14
dage og hvis det skal hentes fra fjernlager ca. 5 uger.

Vi sørger for at I altid er i gode hænder.

 

 Se vores udvalg af SlateLite her 

MONTERING

Naturstenen kan blandt andet monteres på følgende overflader: Cement, keramik, træ, metal, krydsfinér, fiberglas, malede overflader, MDF, døre, og kabinetter.

FARVER

Finéren er produceret af naturmateriale, og varierer derfor i alle naturens unikke farvenuancer og teksturer 

UV & TEMPERATUR 

Naturstensoverfladen reagerer som en almindelig natursten og kan stå i mange år uden at blegne. Naturstenen tåler høje og lave temperaturer uden at knække.

SLIDTAGE

S.NO. TEST CONDUCTED AT ISO 9001:2000 Certified Lab Test Value Protocol

Abrasion Test Slate Mica
1. -- average wear, mm 0.7 0.9 IS:09162-1979
-- max. wear on individual specimen, mm 0.8 1.0

FLEKSIBILITET

Naturstenen anvendes på samme måde som laminat. Det kan bukkes til en
minimum af 20 cm. afhængig af den individuelle sten.
Kan bukke konveks og konkav.

 

 

SlateLite er skifer forarbejdet som finér. Stenen kan let som ingenting forarbejdes på  stedet og sættes op på  væg, gulv eller loft ude som inde. 

 • SlateLite fås i 3 forskellige tykkelser
  • Eco-Stone  fra 0,4 mm. - 1,0 mm.
  • SlateLite  fra 1,5 - 2,0 mm. 
  • Translucent fra 1,5 - 2,0 mm. 
 • Sten-finéren fås i to størrelser
  • 240x120 cm.
  • 122x61 cm.

 Se vores udvalg af SlateLite her 

Lav en forespørgsel

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET