Skifer fliser - Brazil

Pris pr. m2 Skifer Brazil

 

 

Skifer fliser er særdeles velegnet til indendørs gulvbelægning såsom i køkken, badeværelse og entre eller til udendørs projekter.

Skifer fliser kan bruges udendørs såsom trappe belægning eller til terasse, blot skal du være opmærksom på at de skal lægges på beton og ikke grus.

Vi tilbyder flere forskellige overflader der passer til det udtryk der er tiltænkt til dit projekt

Den håndkløvede overflade på  naturskifer giver et "råt" look og en god kontrast til resten af omgivelserne både indendørs og udendørs.

Lav en forespørgsel på en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Produktbeskrivelse

Brazil skifer er et hårdt og robust materiale, som holder til hverdagens almindelig slid på fliser. Skifer er et naturligt materiale, som bliver skåret ud fra et bjerg. Det vil sige at der ikke findes 2 ens skiferfliser, de er hver især unikke, med en flot og rå struktur. Derfor er det også en god idé at du køber lidt ekstra, såfremt du skulle have brug for at udskifte en flise på et senere tidspunkt.

Brug de flotte fliser indendørs til badeværelse, køkken eller entré, eller udendørs til gangarealer eller til trappe, hvor du kan få den matpoleret overflade, hvor skifterens smukke unikke struktur tydeligt fremgår.

Vi producerer gerne fliser efter individuelle behov og og projekter. 

Flisernes smukke udseende kommer ikke til deres rette på fotos, så kom ud og besøg os og se dem i virkeligheden.

Produktdata

Navn: Brazil skifer
Materiale: Skifer
Farve: Sort
Oprindelsesland: Brazilien
Tykkelse: 1 cm
Overflade: Kløvet

 

TILMELD NYHEDSBREVET