Silestone Eternal Calacatta Gold vindueskarm

Pris pr .m2

Silestone er antibakteriel, ridsefast og pletfri med minimal vedligeholdelse.

Silestone Eternal Calacatta Gold med N-BOOST

OBS: Ved forsendelse skal der beregnes ekstra omkostninger til forsendelse - priser FRA kr. 800,-

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Hos FALKE kan vi skære Silestone ud på specialmål. Det betyder vi kan lave vindueskarme / vinduesplader som passer perfekt til dine vindueskarme. Vi kan også lave køkkenbordplader, bordplade på badeværelset, i bryggerset eller i stuen.

Alt sammen efter dine egne mål!

Produktbeskrivelse

Silestone Eternal Calacatta Gold vindueskarm er en kompositkarm, som består af 94 % naturkvarts, hvilket gør den utroligt hård og robust. Det betyder det er en fantastisk overflade til vindueskarm, da den er antibakteriel og super nem at vedligeholde. 

Silestone er pletbestandig og har en ikke-porøs overflade som er yderst modstandsdygtig over for pletter fra katte, vin, jord fra potteplanter, makeup og mange andre hverdagsprodukter.

N-BOOST

N-BOOST er den nye generation af kompositoverflader fra Silestone. N-BOOST er en overfladebehandling som modificerer pladens overflade på molekylært niveau. Silestone N-BOOST sikrer nemmere rengøring og vedligeholdelse. Den styrker farvernes intensitet og giver overfladen en ekstra glans. 

Med N-BOOST får du endnu mere modstandsdygtighed mod stød og ridser og derudover får du flere valgmuligheder på bearbejdninger.

Navn: Eternal Calacatta Gold
Materiale: Silestone
Farve: Hvid
Oprindelsesland: Spanien
Tykkelse: 12mm, 20mm, 30mm 
Kollektion:

Eternal Series

Overflade: N-BOOST
TILMELD NYHEDSBREVET