Silestone Cream Stone vindueskarm

Pris pr.m2

Silestone er antibakteriel, ridsefast og pletfri med minimal vedligeholdelse.

Silestone Cream Stone er en del af Silestone Eco Line - Miljørigtige stenplader

OBS: Ved forsendelse skal der beregnes ekstra omkostninger til forsendelse - priser FRA kr. 800

 

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Hos FALKE kan vi skære Silestone ud på specialmål. Det betyder vi kan lave vindueskarme / vinduesplader som passer perfekt til dine vindueskarme. Vi kan også lave køkkenbordplader, bordplade på badeværelset, i bryggerset eller i stuen.

Alt sammen efter dine egne mål!

Produktbeskrivelse

Silestone Cream Stone vindueskarm er en kompositkarm, som består af 94 % naturkvarts, hvilket gør den utroligt hård og robust. Det betyder det er en fantastisk overflade til vindueskarm, da den er antibakteriel og super nem at vedligeholde. 

Silestone er pletbestandig og har en ikke-porøs overflade som er yderst modstandsdygtig over for pletter fra katte, vin, jord fra potteplanter, makeup og mange andre hverdagsprodukter.

Silestone Eco Line

Silestone Eco Line er et nyt produkt skabt af genbrugsmaterialer. Det er et originalt produkt som er fremstillet af 50% genbrugsmaterialer såsom spejle, glas, porcelæn, keramik og forglasset aske. 

ECO er et nyt produkt fra Cosentino-Silestone, som kombinerer bæredygtighed, design og kvalitet. Det har givet os en helt ny kategori af genbrugsoverflader. Silestone ECO Line er et miljøvenligt alternativ til lignende overflader for anvendelse i byggeri og til dekoration.

Navn: Cream Stone
Materiale: Silestone
Farve: Cremefarvet
Oprindelsesland: Spanien
Tykkelse: 12mm, 20mm, 30mm 
Kollektion:

ECO Line Series

TILMELD NYHEDSBREVET