Silestone Creamstone Fliser

Pris pr .m2

Det mest slidstærke gulv du kan finde. Silestone er ridsefast, antibakteriel og pletfri. Derudover er det utrolig nemt at vedligeholde.

Silestone Eco Line

Lav en forespørgsel på en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Silestone fliser kan bruges overalt inden- og udenfor huset - Entré, bryggers, køkkengulv, badeværelsesgulv, terrassen og indkørslen. Silestone er ridsefast og har en utrolig slidstyrke. Perfekt til de travle gangarealer.

Produktbeskrivelse

Silestone Creamstone fliser er en kompositflise, som består af 94 % naturkvarts, hvilket gør fliserne utrolig hårde og robuste. Det betyder det er en fantastisk overflade til gulve og vægbeklædninger overalt i huset.

Silestone er pletbestandig og har en ikke-porøs overflade som er yderst modstandsdygtig over for pletter fra katte, hunde, sko, vin, citronsaft, olivenolie, eddike, makeup og mange andre hverdagsprodukter som man kan komme til at spilde nu på gulvet. 

Silestone Eco Line

Silestone Eco Line er et nyt produkt skabt af genbrugsmaterialer. Det er et originalt produkt som er fremstillet af 50% genbrugsmaterialer såsom spejle, glas, porcelæn, keramik og forglasset aske. 

ECO er et nyt produkt fra Cosentino-Silestone, som kombinerer bæredygtighed, design og kvalitet. Det har givet os en helt ny kategori af genbrugsoverflader. Silestone ECO Line er et miljøvenligt alternativ til lignende overflader for anvendelse i byggeri og til dekoration.

Navn: Creamstone
Materiale: Silestone
Farve: Cremefarvet
Oprindelsesland: Spanien
Tykkelse: 1.2 cm, 2 cm
Kollektion:

ECO Line Series

TILMELD NYHEDSBREVET