Silestone

Cosentino er en verdensførende producent af kompositbrandet, Silestone. Gennem produktinnovation har Cosentino skabt Silestone af kvarts med en lang række fordele i forhold til lignende produkter. Med en anti-bakteriel beskyttelse og en garanti på 25 år er Silestone et kvalitetsprodukt, der vil pryde ethvert hjem.

Se Cosentinos produker smukt gengivet i deres seneste catalog Collection.

Materiale

Silestone er lavet af kvarts, som er verdens 3. hårdeste mineral efter diamanter og rubiner. Derfor er Silestone et langtidsholdbart produkt, der er specielt modstandsdygtigt over for ridser og slag, sammenlignet med andre materialer som granit og marmor.

 

Farve og overflader

Der findes mere en 60 forskellige farver af Silestone, så der er mulighed for at finde den farve som passer ind for enhver designer. Cosentino har flere konsulenter i hele verdenen, som hele tiden søger efter nye kvartstyper at lave nye farver og produkter med. Derfor udvider produktportefølgen sig hele tiden. Der findes 3 typer overflader man kan vælge mellem, Polished (poleret. glat), Suede (mat, glat) og Volcano (rustik, glat).

   

 

Priser

Se nærmere på vores priser i nedenstående kategorier eller kontakt os med dit projekt på tlf: 4825 1233 eller mala@falkegranit.dk

Du kan også besøge vores butik i Hillerød, hvor der er udstilling og vareprøver. Find os her.

Anti-bakteriel beskyttelse

Da Silestone ofte bliver brugt steder, hvor det er vigtigt at have høj hygiejne har Cosentino, gennem produktinnovation, skabt en Anti-bakteriel beskyttelse. Bakterier trives bedst i fugtige miljøer ved stuetemperatur. Derfor er Silestone produktet altid med en glat overflade så det nemt kan rengøres. På grund af et særligt komprimeringssystem i fremstillingen af Silestone er der er en lav væskeabsorbering, som sikrer så dårlige levevilkår som muligt for bakterier i materialet. Silestone er yderligere udviklet med den kendte sølvteknologi, fra blandt andet køleskabe, med anti-bakteriel overflade. Derfor har Silestone, som det eneste produkt, kunnet opnå flere forskellige hygiejne certificeringer.

LGA er en tysk uafhængigt testinstitut der er dagligt sikrer at produktionen opnår alle internationale krav ifh. hygiejne testet. NSF er en velkendt godkendelse af materiale der må være i kontakt med alle typer fødevare.

 

25 års garanti

  1. Garanti gives kun på Silestone produkter, som er monteret af en fagmand eller stenhugger.
  2. For at garantien er gyldig, skal forbrugeren være i besiddelse af købskvitteringen.
  3. 25 års garanti gives på produkter købt efter 1. juli 2015.

For produkter købt mellem 1. juli 2009 og 31. december 2014 tilbydes 10 års garanti. Læs mere her

  1. Da Consentino ikke udformer bordplader, men er leverandør af materialet i pladeform, vil vi fra Falke ApS, i tilfælde af, at den tilbudte 10 og/eller 25 års garanti finder anvendelse, tilvejebringe alt nødvendigt materiale til udskiftning af bordpladen, men udgifter til udformning og montering af produktet, dækkes ikke af Consentino.
  2. Garantien dækker ikke defekter opstået ved udformning og montering af produktet, da Consentino ikke udfører disse opgaver.

Anvendelse

Silestone bliver oftest brugt i forbindelse med bordplader til køkken og bad, men det er kun fantasien der sætter grænser. Størrelserne kan gå op til 304x138 cm. I visse farver kan størrelsen gå op til 325x159 cm, med en tykkelse på 1,2, 2 og 3 cm. Desuden findes alle farverne i fliser, hvor standardstørrelserne er 30x30, 40x40, 60x30, 60x40 og 60x60 cm.

Lav en forespørgsel

Udfyld vores formular så kontakter vi dig med et uforpligtigende tilbud

Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET