Fuge til bagkant

Process:

Har du valgt at få en epoxy samling på dit køkkenbord, forarbejdes materialet herefter på værkstedet. Det er en mere omfattende produktion på værkstedet og tidskrævende ved monteringen.

De to plader leveres med lige kant og lægges som knassamling, alle overfladerne er håndslebet fra værkstedet, for således at levere det bedste resultat til slut. Ved monteringen slibes pladerne atter i hånden samt den elegante samling, hvilket giver den glatte finish på samlingen til slut.    

Forventninger:

Det kan til tider være påkrævet, at vi skal omkring dit køkken ad 2 omgange for at opnå det bedste resultat. Det må også forventes processen sviner lidt mere i dit hjem, men vi gør selvfølgelig vores bedste få at minimere støvet.

Den sublime løsning:

I visse natursten kan det være ekstremt smukt at vælge en mirrorcut-skæring samlet med epoxy. Her føres linjerne i naturstenen videre som en ”sommerfugl”. Det kan specielt være smukt ned ad siden på køkkenmodulet eller op ad væggen, men også ved samlingen midt på bordet. Denne løsning er det absolut sublime indenfor natursten. Mirrorcut kræver mere materiale ved tilskæring, samt særligt forarbejdede råplader fra bruddet. Men naturligvis også en løsning vi kan klare hos FALKE granit&natursten.

 

Prisen på denne løsning varier alt efter projektets størrelse, men det giver det flotteste resultat.

- send en forspørgsel og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Model/varenr.: SH0252

Pris pr. stk.

Fugning til bagkant af bordpladen, mod væggen

Produktinformation

Fugning til bagkant med silikonefuge. Ved at fuge til bagkant får du den bedste finish til din bordplade.

De bløde fuger er fleksible og kan dermed optage bevægelser, som opstår i bordpladen hvis væggen og køkkenbordet arbejder lidt.
Fugerne beskytter ikke kun mod vandindtrængning men er også med til at lette rengøringen og sikre, at snavs og sæberester ikke samler sig i revnerne.

 

TILMELD NYHEDSBREVET