Epoxy light samling

Process:

Har du valgt at få en epoxy samling på dit køkkenbord, forarbejdes materialet herefter på værkstedet. Det er en mere omfattende produktion på værkstedet og tidskrævende ved monteringen.

De to plader leveres med lige kant og lægges som knassamling, alle overfladerne er håndslebet fra værkstedet, for således at levere det bedste resultat til slut. Ved monteringen slibes pladerne atter i hånden samt den elegante samling, hvilket giver den glatte finish på samlingen til slut.    

Forventninger:

Det kan til tider være påkrævet, at vi skal omkring dit køkken ad 2 omgange for at opnå det bedste resultat. Det må også forventes processen sviner lidt mere i dit hjem, men vi gør selvfølgelig vores bedste få at minimere støvet.

Den sublime løsning:

I visse natursten kan det være ekstremt smukt at vælge en mirrorcut-skæring samlet med epoxy. Her føres linjerne i naturstenen videre som en ”sommerfugl”. Det kan specielt være smukt ned ad siden på køkkenmodulet eller op ad væggen, men også ved samlingen midt på bordet. Denne løsning er det absolut sublime indenfor natursten. Mirrorcut kræver mere materiale ved tilskæring, samt særligt forarbejdede råplader fra bruddet. Men naturligvis også en løsning vi kan klare hos FALKE granit&natursten.

 

Prisen på denne løsning varier alt efter projektets størrelse, men det giver det flotteste resultat.

- send en forspørgsel og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Model/varenr.: SH0250

Pris pr. stk.

Epoxy light samling

Produktinformation

Modsat en almindelig epoxy samling, slibes en epoxy light samling ikke. Dette er en almindelig samling, men med hård substans istedet for blød silikone.

Epoxy light samling er en helt unik løsning vi tilbyder, da denne samling næsten er usynlig, giver det et utrolig flot resultat. Du kan med epoxysamlinger skjule din hjørnesamling eller længdesamling af din flotte nye bordplade i  granit, marmor og andre natursten.
Denne teknik kræver en lidt større bearbejdningsprocess og tager derfor lidt længere tid at lave. 

Natursten har en længde defineret, af fysikkens love – dette betyder at det til tider er nødvendigt at lave en samling på din køkkenbordplade. (Andre årsager kan også ligge til grund for en deling; Vinkelkøkken, adgangsforhold til dit køkken, skal den op med kran eller kan vi gå direkte ind fra stueplan, er vinduet stort nok, trappen bred og entreen… )

Hos FALKE kan vi tilbyde en ekstravagant samling til din helt unikke bordplade i natursten. Dette gøres ved at lave en epoxy samling. Denne samling kaldes også usynlig samling eller sytrådsamling, fordi den syner af intet mindre end en sytråd i bordpladen, ej heller mærkes med hånden.

 

TILMELD NYHEDSBREVET