S748 Pletstop – Til professionelle

Pris fra
298,00 kr.
Model/varenr.: S748 Pletstop

Pletstop – Premium – Klar til brug

Beskyttelse og pejle til alle stenoverflader, også polerede natur- og kunststens overflader.

0,25 Liter 
1 Liter

Kun til professionel brug!

250 ml 1 L

Fremragende beskyttelse på alle stenoverflader mod vand, snavs, olie og fedt. Til brug både ude og inde.

S748 er en brugsklar specielimprægnering.  Den mindsker indtrængning af vand, smuds olie og fedt i alle naturstensoverflader (bløde og hårde stenarter), agglo-marmor, betonsten og terrazzo inden- og udendørs. Også egnet til polerede overflader. Overfladens farve og struktur fremhæves optimal med den farvefordybende egenskab.

Anvendelse

Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal køle af. Gulvet rengøres grundigt, hvorefter det skal tørre (max 2-4% tilbageværende fugt i gulvet). Påfør S748 ensartet i rigelige mængder på det absorberende underlag med en blød pensel eller en rulle med kort luv, og lad det virke i 20-30 minutter. I den forbindelse må S748 ikke sætte sig. Fjern derefter straks overskydende S748 helt med en papirklud. Ved særligt absorberende flader gentages behandling efter ca. 24 timer.

Udfør altid en prøvebehandling på et lille sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperatur bør ligge mellem +12 og +25oC.

Tørretid

Alt efter rummets temperatur og luftcirkulation ca. 10-12 timer.

Vigtigt!

I dette tidsrum må fladen ikke betrædes og den skal beskyttes mod regn og stærk fugt i 72 timer. Gummi, kunststoffer, lakerede flader og ikke-opløsningsmiddelfaste flader må ikke behandles. Fødevare og nydelsesmidler skal fjernes før arbejdet påbegyndes.

Kun til professionel brug!