R160 Skimmelfjerner

Model/varenr.: PP0008

Skimmelfjerner – Klar til brug

Specialrens til at fjerne og forhindre genvækst af skimmel fra trapper, stier, gravsten og murværk.

0,475 liter

Hurtigtvirkende og effektiv på alle polerede, slebne og ru natur og komposit stenoverflader. Til brug inde og ude.

R160 er en færdigblandet specialrens beregnet til brug på mindre overflader. R160 afrenser hurtigt overflader og forhindre genvækster af mos, skimmel, svamp, lav og mug fra trapper, stier, gravsten og murværk. Kan også benyttes på polerede overflader. Kan bruges både ude og inde. R160 er ekstremt effektiv til at blege pletter opstået som følge af kaffe, cola, rødvin, blomster, bær, frugter samt frugtjuice.

Anvendelse

Beskyt tilstødende overflader og planter. Spray herefter R160 ufortyndet direkte på ovefladen. Arealet der ønskes behandlet skal være køligt og tørt. Lad det virke et par minutter, og arbejd det derefter ind i overfladen med en stiv børste eller egnet skuresvamp. Bagefter skylles området grundt med rent vand. På genstridige pletter gentages behandlingen.

Udfør altid en prøvebehandling på et lille sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperatur bør ligge mellem +12 og +25oC.

Vigtigt!

Må ikke påføres i direkte sollys eller på varme overflader. Beskyt blomster og planter mens arbejdet udføres. R160 bør benyttes inden 6 mdr. fra købsdato.

TILMELD NYHEDSBREVET