R183 Beton film fjerner for natursten

Model/varenr.: PP0025

R183 - Cement film fjerner for natursten

1 Liter

R183 er et syrebaseret specialrengøringskoncentrat (salt og fosforsyrefri) til fjernelse af smuds, cementfilm og kalkfilm fra alle syrefaste naturlige og kunstige sten og ru betonoverflader internt og eksternt.

Anvendelse

R183 er designet til brug på alle syrefaste naturlige og kunstige stenflader, granit, gnejs, sandsten, keramik fliser, mursten fliser, porcelæn fliser, ru støbt sten, komposit-kvarts, etc .... Egnet til intern og ekstern brug. Damp overfladen grundigt med ferskvand og påfør R183 fortyndet med ferskvand 1: 2 til 1:10 in overensstemmelse med niveauet for kontaminering og skrubbe ved hjælp af børste, skrubbe eller passende svamp. Tillad et par minutter for R183 fungerer, men lad det ikke tørre, skrubbe overfladen igen og fjern så meget af resten som muligt. Derefter brug R155 Grundrens - syrefri fortyndet 1:20 med ferskvand til at løfte de resterende rester i suspension og aktivere fuldstændig fjernelse. Skyl overfladen grundigt med rent vand for at fjerne enhver latent kemisk rest. Gentag behandle i tilfælde af yderst beskidte overflader.

Gulvvarme skal være slukket og overfladen skal være tør og lade afkøles til dens naturlige temperatur. Test produktet på et ubetydeligt område for at vurdere egnetheden og dækning.

Vigtig

Brug ikke på poleret og fint honning marmor, kalksten, dekorative beton og andre syrefølsomme sten og dekoreret fliser. Syrefølsomme overflader som malede overflader, vokset eller farvet træ, emalje, anodiseret / krom udstyr, metaller, inventar og udstyr som klimaanlæg, lamper, computere, spejle, plast osv. kan blive beskadiget ved direkte kontakt med R183 og dets dampe.

TILMELD NYHEDSBREVET