R179 - Rustfjerner for bløde sten

Model/varenr.: PP0026

R179 - Rustfjerner for bløde sten

0,475 Liter sprøjteflasker

R179 er et speciel rengøringsmiddel til brug på alle naturlige og kunstige stenflader, der fjerner rustpletter forårsaget af jerngødning, metalmøbler, varmelekkage mv. R179 indeholder særlige rusthæmmere, som reducerer fremtidig rustudvikling. R179 er specielt velegnet til poleret marmor og kalksten.

Anvendelse

Sprøjt R179 ufortyndet jævnt og generøst på en kølig og tør overflade. Tillad omkring 10 til 15 minutter for R179 til at virke, men lad det ikke tørre. Fjern eventuelle resterende R179 og rens området med R155 Grundrens - syrefri fortyndet 1:10 med vand og arbejde ind i overfladen. Brug en skrubbe, håndbørste eller passende svamp. Fjern den snavsede væske og skyll området grundigt med klart vand. Stædige eller gamle rustfarver kan kræve yderligere behandlinger, indtil de er helt fjernet. Efter brug skal du fjerne hætten og skylle grundigt med rent vand. 

 

Vigtigt!

Anvend ikke i direkte sollys. Sprøjt ikke på varme genstande. R179 forårsager en kemisk reaktion under anvendelse og en violet farve og karakteristisk lugt kan forekomme. Sørg for god ventilation, når R179 påføres i lukkede områder.

TILMELD NYHEDSBREVET