P301 RSP tre-i-en

Model/varenr.: PP0013

RSP tre-i-en – Klar til brug

Professionelt rengøringsmiddel til den daglige rengøring af køkkenborde. Uden opløsningsmidler. Rengør, polerer og beskytter i en arbejdsgang. Testet og godkendt til brug i madlavningsområder.

P301 er et effektivt, klar til brug produkt til den daglige rengøring af køkkenborde, borde, bardiske, badeværelsesborde, vindueskarme samt andre aflægningsplader af natur- og kunststen. P301 fjerner uden besvær let snavs og fedt. Specielle beskyttelseskomponenter restaurerer virkningen fra HMK-imprægnering (f.eks. HMK S232 Pletstop – vandbaseret og HMK S234 – Pletstop ekstra). Afstemt plejesubstans bevarer den naturlige fremtoning på overfladen og giver en god duft. Farven og strukturen i overfladen bliver ikke ændret. P301 er fremragende til den hurtige rengøring ind imellem.

Anvendelse

Før brug omrystes flasken grundigt. P301 sprøjtes ensartet på den tørre flade, der ønskes behandlet. Lad virke kort, herefter tørres godt op med en blød klud. Efterfølgende poleres/pudses kort med en tør klud.

Udfør altid en prøvebehandling på et lille sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperatur bør ligge mellem +12 og +25oC.

Vigtigt!

Må ikke påføres i direkte sollys. Må ikke sprøjtes på varme genstande.

TILMELD NYHEDSBREVET