Model/varenr.: Neutral imprægnering
0 anmeldelser

Fås i 473 ml dunke og 946 ml dunke.

Pris fra
395,00
Model/varenr.: Dybde Imprægnering
0 anmeldelser

Fås i 473 ml. dunke og 946 ml. dunke.

Pris fra
495,00
Model/varenr.: Daglig Rengøring
0 anmeldelser

Fås i 946 ml. dunke og 3, 875 l. dunke.

105,00
Model/varenr.: Grund Rengøring
0 anmeldelser

Dunk på 946 ml.

125,00
Model/varenr.: R155 Grundrens
0 anmeldelser

Grundrens (syrefri) – Koncentreret

Speciel rens til alle natur og kompositstens overflader. Særdeles velegnet til poleret marmor og granit.
Fjerner byggesnavs, dispersionsfarver, voksbelægninger og sæbeophobninger fra almindelige rengøringsprodukter. Stenenes naturlige udseende forbliver uændret.

R155 er en speciel koncentreret rens til fjernelse af byggesnavs, dispersionsfarver, voksbelægninger, sæbeophobninger fra rengøringsprodukter samt olie, fedt og lette fugeslør fra alle natur og kompositstens overflader.  Til både inde og ude. R155 er specielt udviklet til polerede og finslebne marmor, kalksten og travertinoverflader.

1 Liter

198,00
Model/varenr.: R156 Marmorbadrens
0 anmeldelser

Marmorbadrens - Klar til brug

Professionel pleje til daglig rengøring af syrefølsomme natur- og kunststens overflader.
Fjerner sæberester, lette kalk- og smudsaflejringer i sanitære- og vådrum. Er også velegnet til polerede overflader.

R156 er et færdigblandet rengøringsmiddel. Det fjerner sæberester, lette kalk- og smudsaflejringer fra ru, slebne og polerede natur- og kunststens overflader i bruse-, bade- og vådrum. Beskidte fuger bliver også rene igen.

0,5 Liter

198,00
Model/varenr.: R160 Skimmelfjerner
0 anmeldelser

Skimmelfjerner – Klar til brug

Specialrens til at fjerne og forhindre genvækst af skimmel fra trapper, stier, gravsten og murværk.
Hurtigtvirkende og effektiv på alle polerede, slebne og ru natur og komposit stenoverflader. Til brug inde og ude.

R160 er en færdigblandet specialrens beregnet til brug på mindre overflader. R160 afrenser hurtigt overflader og forhindre genvækster af mos, skimmel, svamp, lav og mug fra trapper, stier, gravsten og murværk. Kan også benyttes på polerede overflader. Kan bruges både ude og inde. R160 er ekstremt effektiv til at blege pletter opstået som følge af kaffe, cola, rødvin, blomster, bær, frugter samt frugtjuice.

0,475 liter

198,00
Model/varenr.: S232 Pletstop
0 anmeldelser

Pletstop – Vandbaseret  - Klar til brug

Imprægnering og plejeprodukt til alle naturs og kunststen, terracotta og brændte klinke. Også til polerede overflader. Gør overfladen afvisende overfor vand, snavs, olie og fedt. Til inde og udendørs.

S323 er færdigblandet imprægnering uden opløsningsstoffer. Produktet reducerer indtrængen af vand, snavs, olie og fedt på bløde og hårde naturstensoverflader, presset marmor, betonoverflader, terracotta, brændte klinker og uglaserede fliser. Farven og strukturen forbliver uændret.

0,25 Liter 
1 Liter

Pris fra
216,00
0 anmeldelser

Pletstop – Ekstra – Klar til brug

Beskyttelse og pejle til alle stenoverflader, også polerede natur- og kunststens overflader.
Fremragende beskyttelse på alle stenoverflader mod vand, snavs, olie og fedt. Til brug både ude og inde.

S234 er en speciel imprægnering der reducerer indtrængen af vand, snavs, olie og fedt i alle naturstensoverflader (både bløde og hårde sten), agglomarmor og terrazzo. S234 er også velegnet til polerede overflader. Farven og stenens struktur vil blive lidt fremhævet. Til brug både ude og inde.

0,25 Liter
1 Liter

Pris fra
216,00
Model/varenr.: P301 RSP tre-i-en
0 anmeldelser

RSP tre-i-en – Klar til brug

Professionelt rengøringsmiddel til den daglige rengøring af køkkenborde. Uden opløsningsmidler. Rengør, polerer og beskytter i en arbejdsgang. Testet og godkendt til brug i madlavningsområder.

P301 er et effektivt, klar til brug produkt til den daglige rengøring af køkkenborde, borde, bardiske, badeværelsesborde, vindueskarme samt andre aflægningsplader af natur- og kunststen. P301 fjerner uden besvær let snavs og fedt. Specielle beskyttelseskomponenter restaurerer virkningen fra HMK-imprægnering (f.eks. HMK S232 Pletstop – vandbaseret og HMK S234 – Pletstop ekstra). Afstemt plejesubstans bevarer den naturlige fremtoning på overfladen og giver en god duft. Farven og strukturen i overfladen bliver ikke ændret. P301 er fremragende til den hurtige rengøring ind imellem.

198,00
Model/varenr.: P324 Ædelstenssæbe
0 anmeldelser

Ædelstenssæbe – Vaskepleje – Til den daglige vask

Speciel beskyttelsesvask til vedligeholdelse af alle typer af natur og kunststen samt teglstens overflader. Rengører og vedligeholder overfladen, samtidig understøttes den eksisterende imprægnering. Alt i én arbejdsgang.

P324 er en mild koncentreret naturstenssæbe til den daglige brug. Produktets specielle naturlige plejekomponenter rengør hurtigt og effektivt alle natur og kunststen, teglsten, ler klinker, uglaserede keramiske og porcelænsklinker. Dens beskyttende komponenter fremhæver farven og strukturen i overfladen. P324 er specielt udviklet til at fremhæve synligheden af alle natur og kunststen på vægge og gulve. Hvis produktet bruges regalmæssigt udvikles en usynlig beskyttende film på gulvets overflade, der udover at beskytte imprægneringen gør gulvet nemmere at renholde og endnu mere resistent overfor pletter. De vandopløselige komponenter forhindrer striber og begrænser opbygningen af sæberester i overfladen.

198,00
Model/varenr.: S748 Pletstop
0 anmeldelser

Pletstop – Premium – Klar til brug

Beskyttelse og pejle til alle stenoverflader, også polerede natur- og kunststens overflader.
Fremragende beskyttelse på alle stenoverflader mod vand, snavs, olie og fedt. Til brug både ude og inde.

S748 er en brugsklar specielimprægnering.  Den mindsker indtrængning af vand, smuds olie og fedt i alle naturstensoverflader (bløde og hårde stenarter), agglo-marmor, betonsten og terrazzo inden- og udendørs. Også egnet til polerede overflader. Overfladens farve og struktur fremhæves optimal med den farvefordybende egenskab.

0,25 Liter 
1 Liter

Kun til professionel brug!

Pris fra
298,00
Model/varenr.: S244 Farveforstærker
0 anmeldelser

Farveforstærker – Ekstra – Klar til brug

S244 er en speciel imprægnering der reducerer indtrængen af vand, snavs, olie og fedt i alle naturstensoverflader (både bløde og hårde sten), agglomarmor og terrazzo. Til brug inde og ude. S244 kan bruges på både polerede, slebne og ru overflader. Farven og stenes struktur bliver væsentligt fremhævet.

0,25 Liter 
1 Liter

Pris fra
216,00