I produktionen hænder det, at vi har overskydende plader, køkkenborde og andre lækkerier som ikke kommer til den nytte det var tiltænkt. Men sådanne plader skal jo ikke gå til spilde, og derfor sælger vi her de plader til en afsindig billig pris!

KOM OG SE - hvad vi har som passer til dit køkken, bryggers eller udekøkken. 

Pladen sælges til afhentning fra vores produktionshal i Hillerød. Vi hjælper naturligvis med at laste den, og fragtstativ kan lejes hos os. 

Pladerne er overskudslager og kan indeholde mindre skønhedsfejl, men deres funktion er fejlfri.

Granit dækker alle køkkenets behov til en solid bordplade. Om det er varme, fugt eller fedt så kan granit klare det. En køkkenbordplade i granit er slidstærk, syrefast og er modstandsdygtig overfor ridser og varme. Granit kræver meget lidt vedligeholdelse og holder mange år.

Granit er 100% naturmateriale og hver plade er unik, der findes et stort udvalg i farver og mønstre, med andre ord… hvorfor ikke vælge granit?

Marmor blevet brugt som køkkenbordplade igennem århundrede, på de gamle slotte var den lyse marmor en klassiker i køkkenet.

Marmor er et smukt naturmateriale bestående af krystalliseret kalksten og karakteriseres ved de flotte farver og naturlige åretegninger i pladen. Når du vælger marmor til dit køkkenbord får du en helt unik og enestående bordplade, som skaber liv og WAUW-faktor i dit køkken. Marmor er blødere og mere porøst end for eksempel granit og komposit, og tåler ikke syre. Derfor ikke, er marmor med den rette behandling og pleje et solidt valg til køkkenbordplade, som kan holde i mange år frem.

Skifer til køkkenbordplade er den ultimative oplevelse af komfort. Skifer er sammenpresset ler og er derfor lagdelt, hvilket skaber den karakterisk kløvede overflade vi kender på skifer, og de smukke ringe i en sleben skiferoverflade. Skiferens lag fordeler lydene fra porcelæn og glas ned i bordpladen, i stedet for ud i rummet. Samtidig besidder skiferen de samme kvaliteter som granit i forhold til varme, brugbarhed og minimum af vedligehold.

En køkkenbordplade i skifer skal behandles grundigt inden brug, da den bløde lersten ubehandlet suger fedt og vand til sig.

Vi anbefaler