Onyx Velluto

Model/varenr.: SP0502

Onyx Velluto

Den translucente natursten. Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt. Forberedt til at kunne udfylde den moderne verdens prøvelser og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Produkt beskrivelse

Meget flot Onyx råplade Kan laves om til hvad som helst - send os en forespørgsel via "Specialløsning" og vi giver dig en pris

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære med et pust af solid elegance.

Traditionelt udhugget fra ud fra et bjerg i naturen. Med henblik på et æstetisk og holdbart resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmor kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere og opfylde dine behov.

** Kontakt FALKE for vejledning.

Produkt features

Navn: Onyx Velluto
Materiale: Onyx, 
Farve: Translucent grå
TILMELD NYHEDSBREVET