Marmor - White Fantasy

Model/varenr.: KB0582

White Fantasy

Farven er hvid med grålig skær. Flot sten, som oprindelig er fra Brasilien. Denne granit kan med fordel benyttes, såvel inde som ude, takket være den store slidstyrke, samt resistens over for tempertur svingninger, vand, sne og frost, samtidig med der ingen væsentlig vedligeholdelse er. Vi producere,  bordplader, vinduesplader, fliser, trappetrin og meget andet af denne granit som tilskæres på  mål.
Kontakt os for vejledning. 
Første billede er taget fra 20 cm´s afstand og andet billede er taget fra 5 cm´s afstand.

Produkt beskrivelse

Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt for at tilpasse sig dine specifikke behov og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturmateriale. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro marmor farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære.

** Kontakt FALKE for vejledning og pris.

Produkt features

Navn: White Fantasy
Materiale: Marmor
Farve: hvid
Tykkelse: 20 mm
Overflader: børstes, poleres, brændes eller slibes
TILMELD NYHEDSBREVET