Elegance i dagligdagen

Det første man tænker når man høre ordet marmor er eksklusivt. Marmor er noget man bruger til paladser, musseer og meget flotte bygninger. Det er også rigtigt - men vi mener at ethvert hjem er ens eget palads og man kan indrette det lige som man vil, også med marmor. For at have en marmortrappe behøver du ikke have en dobbelt trappe med en stor indgang. Det kan også bruges i dit hjem til din trappe ovenpå.

Grunden til at man bruger marmor til paladser, musseer og andre store bygninger er pga. dens holdbarhed og slidstyrke. Det er et utrolig slidstærkt materiale som kan modstå mange fødder der betræder det dagligt. Med en marmortrappe får du en elegant tilføjelse til dit hjem som kan modstå alt lige så længe som huset står og mere til.

Du kan skabe en elegant og unik forbindelse i dit hjem med marmor. Det kan bruges til trapper, på gulvene og er særdeles velegnet til gulvvarme.

Slidstærkt

Når du skal vælge trappesten til dit hjem kan du derfor trygt vælge marmor. Marmor er det mest holdbare og slidstærke materiale du kan finde. Derudover er det super anvendeligt og kan bruges i hele huset.

Nedenunder kan du se vores udvalg af marmor. Vi har dem i mange størrelser og nuancer. Alt fra hvid til sort og over i grålige og beige toner. Går du med et helt specielt projekt, giver vi gerne råd og vejledning samt et fast tilbud til en favorabel pris.

Kontakt os eller aflæg vores udstilling i Hillerød et uforpligtende besøg.Vi står klar!

Pris fra
1.500,00 kr.
Pris fra
2.250,00 kr.
Vi anbefaler
TILMELD NYHEDSBREVET