Svevo Beige vindueskarm

Pris fra
485,00 kr.
Model/varenr.: VKS0018

Marmor komposit

  • 2 cm

Produktbeskrivelse

Marmor komposit, også kaldt Agglo Marmor, er sammensat af forskellige bløde marmorsten som er knust og tilsat bindemiddel. Ca. 93% sten og 6% bindemiddel. Da det er et støbt materiale bliver udseendet altid ensartet. Marmor komposit har mange af de samme egenskaber som almindelig marmor.

I modsætning til ægte marmor, reagerer marmor komposit vindueskarme ikke på væsker. Overfladestrukturen er betydeligt mindre følsom end marmor. En simpel aftørring med den fugtige klud er nok til at vende tilbage til den naturlige skønhed. En marmor komposit består af en blanding af grovkornet marmorsten og 5% polyesterharpiks. Denne kombination er beriget med farvepigmenter, som på den ene side bruges til at skabe et autentisk udseende, men samtidig også skabe helt nye moderne synspunkter. Takket være dette udseende bliver det klassiske marmorudseende et moderne tilbehør.

Husk altid at overfladebehandle før ibrugtagning. Herved forlænger du din marmors levetid og modstandsdygtighed mod snavs og pletter.

Navn: Svevo Beige AS
Materiale: Marmor komposit
Farve: Beige
Tykkelse: 20mm
Overflader: Poleret

Lav en forespørgsel på en special løsning til dit projekt - tryk på knappen og udfyld formularen

TILMELD NYHEDSBREVET