Marmor - Svevo Beige

Model/varenr.: SP0405

Svevo Beige

Smuk marmor, traditionelt udhugget fra ud fra et bjerg i naturen. Med henblik på et æstetisk og holdbart resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmor kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere i mønster med andre plader.
 

Lav en forespørgsel på  en special løsning til dit projekt - tryk på  knappen og udfyld formularen.

Produkt beskrivelse

Svevo Beige er en creamefarvet marmor som er udvundet i Italien. Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt. Forberedt til at kunne udfylde den moderne verdens prøvelser og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Denne marmor er særdeles velegnet til Vægbeklædning, bordplader, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro marmorfarvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære med et pust af solid elegance.

Teknisk information

Navn: Svevo Beige
Materiale: Marmor
Farve: Beige
Oprindelsesland: Italien
Tykkelse: 2 cm
Størrelse: L: 320 x B: 160 cm
Overflade: Poleret
TILMELD NYHEDSBREVET