Marmor - Statuario

Statuario

Denne helt specielle italienske marmor har helt specielle og flotte strukturer til den der vil have noget unikt og eksklusivt, traditionelt udhugget fra ud fra et bjerg i naturen. Med henblik på et æstetisk og holdbart resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmor kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere i mønster med andre plader.

Længde 200 cm Længde: 210 cm Længde: 230 cm Længde: 225 cm
Dybde 155 cm Dybde 180 cm Dybde 185 cm

Lav en forespørgsel til dit projekt - tryk på knappen og udfyld formularen

Produkt beskrivelse

Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt. Forberedt til at kunne udfylde den moderne verdens prøvelser og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro marmorfarvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære med et pust af solid elegance.

Produkt features

Stentype: Marmor
Navn: Statuario
Tykkelse: 20 cm
Overflade: Poleret

 

TILMELD NYHEDSBREVET