Marmor - Delicatus White Lucido Macchia Aperta

Model/varenr.: KB0451

Delicatus White Lucido Macchia Aperta

Marmor med helt unik mønstre dig sikre dig en enestestående bordplade eller vinduesplade. Ved brug af de traditionelle stenhuggerteknikere bliver stenen kløvet med henblik på et æstetisk og formålsbærende resultat. Denne i toppen af efterspørgslen, robuste, 100% naturstensmarmorplade kan tilskæres i mål og arrangeres til at harmonere i mønster med andre plader.
 

Produkt beskrivelse

Med excellent præcision og en vision for øjet er pladen målt, tilskåret, renset, og poleret forsigtigt for at tilpasse sig dine specifikke behov og bevare stenens naturlige kontur og unikke mønster.

Særdeles velegnet til vindueskarme, trapper, indendørsfliser, borde og anvendes ofte i køkkenet, stuen, badeværelset, udestuen, firmaet, hotel lounge eller anden æstetisk ramme som kan bruge et pust af naturmateriale. Denne marmor kan med fordel benyttes i svært beskæftiget arbejdsmiljøer, takket være den store slidstyrke, samt resistens over for temperatursvingninger, vand, sne og frost, samtidig er der ingen væsentlig vedligeholdelse. Med stemningsspredende belysning vil denne marmorplade være et foranderligt blikfang.
Elegant filet sider med en forsigtig afrunding af kanter og hjørner, detaljeret med en naturtro marmor farvekontur, karakteristisk for en jordnær atmosfære.

** Kontakt FALKE for vejledning og pris.

Produkt features

 

Stentype: Delicatus White Lucido Macchia Aperta
Tykkelse: 20 mm
Overflade: Poleret
TILMELD NYHEDSBREVET